Vrienden

Vrienden 2017-04-05T16:09:45+00:00

Naast sponsoren, zijn er ook bedrijven en particulieren die de vereniging een warm hart toebedelen en de keuze maken om Vriend van de harmonie te worden. Vrienden van de harmonie doneren jaarlijks een bedrag van € 50,00. Deze grote groep Vrienden van de harmonie zorgen jaarlijks voor een mooie bijdrage waarvoor bijvoorbeeld instrumenten worden gerepareerd of aangeschaft, bladmuziek wordt aangekocht of uniformen worden vermaakt.

Graag bedanken wij op deze pagina al onze vrienden!

Word ook vriend!