Sponsoren 2017-04-05T16:09:44+00:00

Iedere vereniging ontkomt er niet aan, de vaste en onvoorziene uitgaven. Nu de subsidies teruglopen, is de harmonie steeds meer afhankelijk van sponsoren. Gelukkig mag de vereniging zich geluk prijzen met een stabiele achterban aan sponsoren. Deze sponsoren doneren jaarlijks een bedrag. Tijdens het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert worden de sponsoren in het zonnetje gezet. Ook wordt het gesprek gevoerd met de sponsoren om aan te sluiten bij de wensen van de sponsoren, waardoor niet alleen de harmonie kan genieten van een voordeel maar ook de sponsor.

Mocht u de vereniging ook financieel willen steunen, klik dan op de onderstaande knop.

Word ook sponsor!