Oud ijzer

Oud ijzer 2017-04-05T16:09:44+00:00

De nieuwe locatie van de oud ijzer container staat op het terrein van Floribras aan de Rustenburgstraat tussen de huisnummers 6 en 6A (naast 6A).

De plek is met een bord goed zichtbaar en vanaf de openbare weg aangegeven. U kunt kunt het oud ijzer achterlaten in een kleinere inzamel container. Heeft u een grotere partij die u aan de harmonie wilt schenken, dan halen wij die bij u op. Hiervoor kunt u bellen naar 06-83989254.

Let op: er mogen geen koelkasten en diepvriezers gebracht worden. Wel wasmachines en drogers.