Donateurs

Donateurs 2017-04-05T16:09:44+00:00
Inschrijfformulier | Donateur
Bezig met versturen

Jaarlijks in de periode juni tot en met september gaan de leden de straat op om donateurs voor de vereniging te werven. Donateurs zijn mensen die een vrije gift aan de vereniging geven. Mocht u ook graag een geldbedrag aan onze vereniging willen doneren, dat kan op het bankrekeningnummer NL 98RABO0160523494 ten name van Koninklijke Harmonie Nut & Vermaak.

Bent u donateur, maar ontvangt u geen nieuws per e-mail? Vul dan het contactformulier op deze pagina in en kies voor de optie ‘Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief’. Wilt u deze juist niet meer ontvangen? Kies dan voor ‘Nee, ik ontvang liever geen nieuwsbrief’. Wij zullen uw e-mailadres dan zo spoedig mogelijk uit onze lijst verwijderen.