Algemeen 2018-10-16T20:52:07+00:00

Koninklijke Harmonie
Nut & Vermaak
staat voor

De Koninklijke harmonie Nut & Vermaak wil, met in achtneming van haar klassieke functie (Nut & Vermaak), de maatschappelijke veranderingen en de veranderende eisen en wensen van haar leden, aantrekkelijk en onmisbaar zijn voor de maatschappij, haar leden en alle belanghebbende!

Dit is te realiseren door de juiste mix en invulling van zowel het “nut”als ook het “vermaak”. De kritische succes factor is de mix tussen behouden wat goed is en vernieuwing waar dat nodig is zodanig dat de harmonie een volwaardig compleet bezet orkest heeft!

Ons bestuur

Jolanda Mathijssen-Van Unen