Instrumenten

Instrumenten 2017-04-05T16:09:44+00:00

De vereniging biedt een muziekopleiding aan, waarbij zowel aandacht is voor de praktijk als de theorie van het maken van muziek. Iedere leerling heeft wekelijks een half uur privéles van een professionele muziekdocent. Voor ieder instrument wordt een aparte muziekdocent ingeschakeld, zo heeft een leerling op trompet ook les van een professionele trompetdocent. Tijdens dit half uur muziekles wordt aandacht besteed aan het bespelen van het instrument, het spelen van melodieën en ritmiek en ook naspel. Kortom, een veelzijdige opleiding.

Kies eerst de categorie van het instrument dat je wilt leren spelen

Houtinstrumenten

Categorie Houtinstrumenten